برای این محصولات به علت وجود مواد حساسیتزا، پلاستیک و فلزات فراخوان صادر شده است
به گزارش وبلاگ دیدگاه و به نقل از نارسیتی، آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) تعداد زیادی فراخوان را بین پنجشنبه 28 اکتبر تا آدینه 29 اکتبر صادر نموده است. همه چیز از قارچ گرفته تا غذاهای میان وعده ای در این فهرست قرار دارند، بنابراین کسانی که به تازگی خرید انجام داده اند شاید بهتر باشد فهرست خرید خود را چک نمایند.
در تاریخ 29 اکتبر، آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا فراخوانی برای اسموتی ارگانیک با نام تجاری Amara با طعم تمشک هویج به علت حضور احتمالی قطعات پلاستیکی صادر کرد.
محصولات فراخوان داده شده دارای تاریخ مصرف تا قبل از 5 جولای 2023 هستند و در آلبرتا، انتاریو و احتمالاً در سطح ملی توزیع شده اند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
در 29 اکتبر، CFIA برای تمپورا میگو با نام تجاری Northern King and Thai Gold فراخوان صادر کرد، چرا که وجود موادی چون تخم مرغ، شیر، سویا و سولفیت هایی در آن اعلام نشده اند و ممکن است بعضی افراد به این مواد حساسیت داشته باشند.
این محصول در سراسر کشور توزیع شده و آژانس به هر کسی که آلرژی دارد هشدار می دهد که محصولات فراخوان شده را مصرف ننمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
در 29 اکتبر، CFIAبرای برند Walkers Mint Thins نیز به علت داشتن شیر اعلام نشده در محصول فراخوان صادر کرد.
این محصول در سراسر کشور توزیع شده و کسانی که به شیر حساسیت دارند نباید از این شکلات ها استفاده نمایند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
در 28 اکتبر، CFIA فراخوانی برای برگر مرغ برند Longo به علت داشتن تخم مرغ اعلام نشده فراخوان صادر کرد.
محصولات مورد هدف در انتاریو فروخته شدند و تاریخ مصرفشان برای قبل از 9 مارس، 13 می و 28 ژوئن 2022 را دارند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
بعلاوه در 28 اکتبر، آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا دستور جمع آوری زغال اخته با نام تجاری Driscoll را به علت داشتن فلز داده است.
محصولات مورد هدف در انتاریو فروخته شده و آژانس اطمینان حاصل می دهد که محصول فراخوان شده از بازار حذف می شوند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
بعلاوه این آژانس فراخوانی برای قارچ Jongilpoom enoki به علت احتمال وجود باکتری لیستریا صادر نموده است.
این قارچ ها در آلبرتا، بریتیش کلمبیا، مانیتوبا، انتاریو، ساسکاچوان و احتمالاً در سطح ملی فروخته شده اند.
طبق گزارش CFIA، غذاهای آلوده به لیستریا ممکن است خراب به نظر نرسند یا بوی بدی ندهند، اما همچنان می توانند شما را بیمار نمایند. علائم بیماری با این باکتری عبارتند از استفراغ، تهوع، تب مداوم، دردهای عضلانی، سردرد شدید و سفتی گردن و در موارد شدید بیماری احتمال مرگ وجود دارد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به اینرجوع کنید.
منبع: خبرکانادا