کدام کشورها بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019 را کسب کردند؟

به گزارش وبلاگ دیدگاه، خبرنگاران/خراسان رضوی فناوری تقریبا بر تمامی جنبه های روزمره زندگی تأثیرگذار است و راحتی و کارایی بهتر در زمینه هایی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و ارتباطات را ایجاد کرده است.

کدام کشورها بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019 را کسب کردند؟

به گزارش نیوز، تحقیق جدید نشان می دهد، همه کشورها در فضای دیجیتال عملکرد خوبی ندارند و در بین کشورها پنج کشور از نظر کیفیت زندگی دیجیتالی برتر هستند و استرالیا در این رده بندی مقام نخست را از آن خود کرده است.

بر اساس تحقیقی که توسط Surfshark، یک شبکه خصوصی مجازی در جزایر ویرجین انگلیس اجرا شده نشان داد، استرالیا در شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019، بالاترین رتبه را دارد. این کشور در مقیاس صفر تا یک، نمره 0.7992 را ثبت کرده است. استرالیا با امتیاز تقریبا یکسان با فرانسه و سنگاپور با رقم 0.78 در بالاترین رتبه واقع شده است.

محققان این تحقیق اظهار کردند: هیچ یک از کشورهایی که در این بررسی قرار نداشتند از آستانه 0.8 عبور نکردند در نتیجه استرالیا اولین کشور در جهان در زمینه زندگی دیجیتالی برتر است.

تحقیق Surfshark براساس اطلاعات منبع باز پایگاه داده های مختلف از جمله سازمان ملل، بانک جهانی، سازمان غیر دولتی Freedom House و اتحادیه ارتباطات بین المللی ارائه شده است. در این گزارش جمعیتی بیش از 5.5 میلیارد نفر از 65 کشور جهان و معیارهایی شامل سرعت اتصال به اینترنت، مقرون به صرفه بودن، امنیت سایبری، در دسترس بودن قوانین مربوط به حفاظت از داده ها، خدمات دولت الکترونیکی و سایر موارد بررسی شد.

در ارزیابی از استرالیا، مقرون به صرفه بودن اینترنت همراه، سرعت تقریبا بالای اینترنت همراه و امنیت سایبری بالاترین امتیاز را داشته است.

کشورهای برتر در این رتبه بندی شامل نروژ، ژاپن، کانادا، دانمارک، کره جنوبی، ایتالیا و سوئد بودند. ایالات متحده در رده یازدهم واقع شده است و از امنیت سایبری بالایی برخوردار است و در اختیار دولت الکترونیک است.

آخرین رتبه ها در بین کشورهایی که مورد تحلیل قرار گرفتند، الجزایر بود و پس از آن اتیوپی، عراق، مصر و پاکستان قرار داشتند. سرعت پایین اینترنت همراه و پایین بودن پهن باند اینترنت ، کارایی پایین اینترنت، توسعه ضعیف خدمات دولت الکترونیک و رتبه پایین در امنیت سایبری منجر به پایین بودن رتبه الجزایر شده است.

کشورهایی مانند نروژ، ژاپن و کانادا نیز استانداردهای خود را در جهانی دیجیتال بالا نگه داشته و کانادا در سرعت اینترنت در رده دوم واقع شده است.

انگلیس، ایالات متحده و فرانسه در معیار امنیت سایبری جهانی بالاترین امتیاز را کسب کردند و دانمارک، سنگاپور و ایالات متحده سه امتیاز اول در دسترس بودن گزینه های مدیریت الکترونیکی را به خود اختصاص دادند.

سریع ترین سرعت اینترنت موبایل در ایسلند و پس از آن نروژ و کانادا بود.

ایسلند همچنین سرعت بالاتری در اینترنت پهن باند داشت و در رده دوم پس از سنگاپور قرار گرفت و از کره جنوبی پیشی گرفت.

اینترنت موبایل در استرالیا و هند مقرون به صرفه بود و اینترنت پهن باند در ژاپن و ایتالیا مقرون به صرفه است.

به طورکلی، این تحقیق نشان داد که نفوذ جهانی اینترنت از29 درصد در سال 2010 فراتر از 50 درصد در سال 2018 رسیده است.

میزان نفوذ رسانه های اجتماعی جهانی از 14 درصد در سال 2010 به 35 درصد رسیده است و به طور متوسط، افراد روزانه 7 ساعت را به صورت آنلاین سپری می کنند.

نگرانی درباره استانداردهای آنلاین ، به ویژه استانداردهای حاکم بر حریم خصوصی، در سراسر جهان رو به افزایش است. بیش از 80درصد از افراد که در این تحقیق شرکت کرده بودند، نیاز به تدوین استانداردهای جهانی اینترنت را بیان کردند.

اتحادیه اروپا سال گذشته مجموعه ای از قوانین را برای محافظت بهتر از حریم شخصی کاربران آنلاین تصویب کرد، اما اطلاعات منتشرشده در اوایل سال 2019 نشان داد که اعتماد به اینترنت در بین کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی یک دهه همچنان پایین است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

به "کدام کشورها بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019 را کسب کردند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام کشورها بالاترین شاخص کیفیت زندگی دیجیتال در سال 2019 را کسب کردند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید