طرز تهیه سوپ سیر به روش های مختلف و خوشمزه

به گزارش وبلاگ دیدگاه، همان طور که می دانید، سیر، خواص فراوانی دارد و بهتر است آن را به صورت خام یا پخته، در وعده های غذایی خود بگنجانید. در این بین، طرز تهیه سوپ سیر به شما یاری می نماید که علاوه بر استفاده از خواص با ارزش سیر، یک پیش غذای خوش عطر و بو و اشتها آور در سفر خود داشته باشید. بعلاوه، این سوپ لذیذ، سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می نماید و می تواند یک آنتی بیوتیک طبیعی در برابر سرماخوردگی و سایر عفونت ها باشد. طرز تهیه سوپ سیر به 5 روش مختلف را در خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه سوپ سیر به روش های مختلف و خوشمزه
سوپ سیر
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی10 دقیقه
زمان پخت غذا45 دقیقه تا 1 ساعت
میزان سختیکم

سوپ مقوی و پرخاصیت سیر

رسپی های متنوعی برای طرزتهیه سوپ سیر وجود دارد. آنچه در ادامه می آید، مرسوم ترین دستور پخت این سوپ مقوی است که می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید. در ادامه، مواد لازم و طرز تهیه سوپ سیر تازه را ببینید:

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ سیر تازه

می توانید یک تکه نان تست هم به مواد سوپ سیر اضافه کنید و در زمان سرو، تکه های نان تست را داخل سوپ بیندازید. با این میزان مواد می توانید برای 4 نفر، یک سوپ سیر فوق العاده درست کنید.

مواد لازممیزان مورد احتیاج
سیر5 حبه
پیاز1 عدد
آب مرغ2 لیوان
آرد1 قاشق غذاخوری
سرکه1 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

مراحل طرز تهیه سوپ سیر

برخلاف طرز تهیه سوپ شیر یا طرز تهیه سوپ جو ، سوپ سیر، مواد ساده ای دارد و یک سوپ بسیار سبک محسوب می گردد. برای تهیه آن، مراحل زیر را دنبال کنید:

  • مرحله اول: سیرها و پیاز را شسته و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی و سیر را به صورت کاملا ریز خرد نموده و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم: پیازهای نگینی شده را در میزانی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شوند، سپس سیرهای خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا تفت بخورند.
  • مرحله سوم: در ادامه طرز تهیه سوپ سیر، آرد را به مخلوط سیر و پیاز اضافه نموده و به هم زدن و تفت دادن ادامه دهید.
  • مرحله چهارم: سپس، آب مرغ و سرکه را همراه با 2 لیوان آب ولرم به مواد سوپ اضافه کنید و نمک و فلفل آن را میزان کنید.
  • مرحله پنجم: ابتدا حرارت را زیاد کنید تا سوپ بجوشد، سپس، حرارت را کم نموده و درب قابلمه را بگذارید. 45 دقیقه زمان ضروری است تا سوپ آماده گردد.
  • مرحله ششم: در مراحل انتهای پخت، زرده تخم مرغ را به سوپ سیر اضافه کنید و همزمان به همزن دستی بزنید تا ترکیب سوپ، یکدست گردد. سوپ سیر را در ظرفی مناسب بکشید و روی آن را با جعفری خرد شده تازه تزئین کنید.

طرز تهیه سوپ سیر و زنجبیل

یک روش دیگر برای طرز تهیه سوپ سیر به این صورت است که 3 عدد پیاز، 3 عدد گوجه فرنگی و 10 تا 15 حبه سیر را خرد نموده و همراه با 2 لیوان آب و یک عدد زنجبیل رنده شده، روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مواد سوپ با حرارت ملایم بپزند و پیازها کاملا نرم شوند. سپس مواد سوپ را با مخلوط کن پوره کنید و دوباره سوپ را روی حرارت بگذارید. در انتها نمک و فلفل آن را میزان نموده و این سوپ مقوی و خوش عطر و بو را سرو کنید.

طرز تهیه سوپ سیر برای عفونت ریه

یکی از خواص سوپ سیر، برطرف کردن عفونت ریه است، اما در طرز تهیه سوپ سیر برای این منظور بهتر است از چاشنی های کمتری بهره ببرید. در این رسپی کافیست میزانی سیر و پیاز و سبزی جعفری را خرد کنید و به آب در حال جوش درون قابلمه اضافه کنید. سپس، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید سوپ سیر به مدت 15 دقیقه با حرارت کم، به آرامی قل بزند.

برای غلظت بیشتر سوپ می توانید 2 قاشق غذاخوری آرد نخودچی را داخل آب حل کنید و داخل سوپ بریزید. 5 دقیقه پس از رسیدن به غلظت مناسب، سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید. این سوپ یک آنتی بیوتیک طبیعی قوی است و برای برطرف عفونت ریه و سرماخوردگی بسیار مفید است.

طرز تهیه سوپ اسپانیایی

مواد اصلی این رسپی، شامل سیر، نان تست، تخم مرغ و میزانی روغن زیتون و جعفری ساطوری است. از ترکیب پودر زیره، فلفل پاپریکا و میزانی نمک و فلفل هم می توانید به عنوان چاشنی های آن بهره ببرید.

برای طرز تهیه سوپ سیر به این روش، ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 220 درجه سانتیگراد قرار دهید. سپس، سیر، ورقه های نان و پودر پاپریکا را به صورت جداگانه در روغن سرخ کنید. سیر،پاپریکا، زیر و میزانی آب گوشت را با میزان کافی نمک و فلفل به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. سپس، ورقه های نان را خرد نموده و میزانی داخل کاسه های نسوز بریزید. ترکیب آب گوشت را درون کاسه ها ریخته و روی هر کدام، یک تخم مرغ بشکنید. کاسه ها را به مدت 7 تا 8 دقیقه درون فر بگذارید تا تخم مرغ ها کاملا ببندند، سپس روی هر کاسه را با میزانی جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکته: هر چقدر نان های تست بیات تر باشند، کیفیت سوپ بهتر خواهد شد.

نکته: می توانید به جای استفاده از فر، مانند طرز تهیه سوپ سیرابی ، تخم مرغ ها را درون محتویات قابلمه بشکنید و درب ظرف را برای 10 دقیقه بگذارید تا کاملا ببندند.

طرز تهیه سوپ سیر ایتالیایی

در طرز تهیه سوپ سیر به روش ایتالیایی، علاوه بر مواد معمول سوپ سیر، به میزانی تره فرنگی، سیب زمینی و خامه هم احتیاج دارید.

برای تهیه آن، پیازهای نگینی شده را در روغن تفت دهید و پس از آن، تره فرنگی و سیر و در آخر، سیب زمینی های نگینی ریز شده را هم اضافه کنید. اجازه دهید تمام این مواد همراه با آب مرغ و ادویه جات و نمک، به مدت 2 ساعت روی حرارت ملایم بپزند. سپس، مواد سوپ را با بلندر، پوره کنید و در ظرفی مناسب بریزید و با میزانی جعفری و گشنیز خرد شده تزئین کنید. می توانید این سوپ خوشمزه و مقوی را با نان تست تفت داده شده در روغن زیتون سرو کنید. حال، اگر طعم تره فرنگی را دوست دارید، پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوپ تره فرنگی را هم ببینید.

سوپ سیر حاضر است…

برای چشیدن طعم انواع سوپ های خوشمزه و مقوی، سفارش آنلاین غذا از وبلاگ دیدگاه ، راهی مطمئن و فوری است که می توانید تنوع سفره های شما را بیشتر کند. بنابراین، اگر زمان کافی برای تهیه سوپ سیر یا هر نوع سوپ دیگری را ندارید، از وبلاگ دیدگاه یاری بگیرید.

منبع: اسنپ فود

به "طرز تهیه سوپ سیر به روش های مختلف و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ سیر به روش های مختلف و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید