طرز تهیه مربا گردو مقوی، سالم و خوشمزه با روشی ساده

به گزارش وبلاگ دیدگاه، طرز تهیه مربا گردو پیشنهاد امروز ما به شما است. اگر تا به حال داخل مربا هایی که تهیه نموده اید از گردو استفاده نموده باشید، حتما طعم گردو داخل مربا خاطرتان مانده است. یکی از ابتکارهایی که برای تهیه انواع مربا می توان خرج داد، همین استفاده از آجیل ها و خشکبارهایی مثل گردو، بادام و پسته است که هنگام خوردن مربا وقتی زیر دندان می آیند، بسیار مجذوب کننده است. اما در این دستورالعمل که شاید برایتان جالب باشد، می خواهیم طرز تهیه مربا گردو را به خودی خود بهتان آموزش دهیم. این مربای خوش طعم و شکیل را می توانید هم با گردوی خشک و هم در فصل گردوی تازه با گردوی کال هم آماده کنید. با طرز تهیه این مربای بی نظیر با روشی ساده همراه ما باشید.

طرز تهیه مربا گردو مقوی، سالم و خوشمزه با روشی ساده

مواد لازم برای تهیه مربا گردو

  • مغز گردو یک کیلوگرم
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • شکر یک و نیم کیلوگرم
  • گلاب نیم پیمانه
  • آب هشت لیوان
  • زعفران دم کشیده سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا گردو مقوی و خوشمزه

مرحله اول

مربا گردو یک صبحانه خوشمزه و مقوی است که می توانید با نان تست نوش جان کنید. صبحانه یکی از مهم ترین وعده های روزانه است که تاکید بسیار روی آن شده و حتی دستورهای پنج دقیقه ای برای آماده کردن یک وعده مقوی را پیش از این در اختیارتان قرار داده ایم تا در روزهای پرمشغله کاری نیز این وعده مهم را از دست ندهید.

برای تهیه این مربا باید مغز گردوها را از دو روز قبل خیس کنید تا پوست نازک روی آن به راحتی جدا گردد. بنابراین برای تهیه مربای مغز گردو از دو روز قبل باید دست به کار شوید.

مرحله دوم

بعد از این که پوست نازک گردو را گرفتید، آن را داخل یک قابلمه بریزید. آب را به قابلمه اضافه نموده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. بگذارید تا گردو کمی در آب بجوشد تا هم بپزد و هم آب سیاه آن خارج گردد تا مربایی شفاف داشته باشید.

مرحله سوم

سپس گردوها را آبکش نموده و مجددا با مقداری آب داخل قابلمه بریزید. شکر را اضافه نموده و صبر کنید آرام شهد مربا روی حرارت به قوام بیاید. زعفران را دم کنید و در آخر همراه گلاب و آبلیمو به مربا اضافه کنید و مربا را از روی حرارت بردارید. بعد از اینکه مربا گردو کاملا خنک شد، آن را داخل ظرف شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

فوت و فن های طرز تهیه مربا گردو

  • آبلیمو برای جلوگیری از شکرک زدن مربا است.
  • برخی ها مربای گردو ر با گردوی کال درست می نمایند که دیگر نیازی به جوشاندن و پوست گرفتن آن نیست.
  • چون خود گردو به قوام گرفتن شیره مربا کمکی نمی کند، حواستان باشد که کاملا غلیظ و با قوام شده و بعد به آن گلاب و زعفران را اضافه کنید.
  • مربای گردو را می توانید در وعده صبحانه، به عنوان میان وعده و حتی دسر کنار خامه سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مربا گردو مقوی، سالم و خوشمزه با روشی ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا گردو مقوی، سالم و خوشمزه با روشی ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید