طرز تهیه کیک قهوه با کرم کره ای کاپوچینو!

به گزارش وبلاگ دیدگاه، قهوه یکی از نوشیدنی های بسیار محبوب درتمام جهانست که قدمت بسیار زیادی دارد. بعلاوه هواداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد و روزانه میزان زیادی از این نوشیدنی پر انرژی در هر خانه ای به مصرف می رسد. از قهوه علاوه بر آن که به عنوان یک نوشیدنی پر انرژی و لذت بخش استفاده میشه، در تهیه موارد مختلفی از جمله شیرینی، شکلات، کیک و دسر هم استفاده می گردد. به همین منظور امروز در خبرنگاران آموزش یک نوع کیک قهوه بسیار دلپذیر و خوش طعم را آماده نموده ایم. این کیک طعم و بافت بی نظیری دارد و با یک کرم کره ای لذیذ سرو می گردد. که شما می تونید بدون کرم این کیک رو تهیه کنید و یا با کرم کره ای خوشمزه کاپوچینو طعمی بی نظیر و خاص رو به این کیک فوق العاده بدید.

طرز تهیه کیک قهوه با کرم کره ای کاپوچینو!

با ما در وبلاگ دیدگاه بلاگ همراه باشید با آموزش این کیک خاص و خوشمزه!

مواد لازم جهت تهیه کیک قهوه
کره صدگرم
روغن مایعیک سوم پیمانه
تخم مرغسه عدد
شکر سفیدیک چهارم پیمانه
شکر قهوه ای دو سوم پیمانه
آرد سفیدیک و سه چهارم پیمانه
شیر گرمنصف پیمانه
قهوهیک چهارم پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
وانیلیک قاشق چاخوری
گردو درصورت تمایل نصف پیمانه
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم جهت تهیه کرم کاپوچینو برای کیک قهوه
کره 200گرم
خامهیک سوم پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر کاپوچینوسه قاشق غذاخوری
قهوه یا نسکافه 1ونیم قاشق چایخوری
وانیلیک چهارم قاشق غذاخوری

1- ابتدا فر رو روشن کنید و با دمای 180 درجه سانتیگراد اجازه بدید فر گرم گردد.

کره نرم شده که مدتی در محیط بوده را داخل کاسه یا ظرف مناسبی بریزید. روغن مایع رو به کره اضافه کنید.

2- سپس شکر سفید رو بریزید. شکر قهوه ای رو نیز اضافه کنید.

3- با همزن برقی دو دقیقه کره و روغن، شکر قهوه ای و سفید رو هم بزنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.

سه عدد تخم مرغ رو هم زمان به مواد اضافه کنید. دقت کنید که تخم مرغ ها هم دمای محیط باشند و سرد و یخچالی نباشند.

4- یک دوم قاشق چایخوری وانیل رو نیز دراین مرحله همراه تخم مرغ ها اضافه کنید.

آغاز کنید به همزدن تا تخم مرغ ها هم کاملا با مخلوط کره و شکر ترکیب گردد و حجم آن زیاد گردد.

5- بعد از آن قهوه رو اضافه کنید. داخل ظرف دیگری دو پیمانه آرد بریزید.

6- بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید. نمک رو نیز بیفزایید.

7- حالا با قاشق یا همزن دستی آرد رو مخلوط کنید و سپس مخلوط آرد رو روی مواد کیک الک کنید.8- تا جایی که غلظت مایه کیک به حالتی مطابق تصویر برسد و درسرانجام شیر رو اضافه کنید.

9- هم بزنید و مخلوط کنید تا شیر با سایر مواد یکدست و ترکیب گردد.

مایه کیک آماده است. غلظت آن بعد از اضافه کردن شیر کمی رقیق تر می گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک کاپوچینو

حالا داخل قالب با قطر بیست سانتی متر کاغذ روغنی بیندازید.

10- مواد کیک رو به داخل قالب منتقل کنید و سطح روی مواد رو داخل قالب کاملا صاف کنید.

قالب رو داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.

مدت زمان پخت این کیک حدودا پنجاه دقیقه است ولی با توجه به دما و حرارت فر ممکن است متغیر باشد و ده دقیقه بیشتر زمان ببرد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قهوه دالگونا

بعد از پنجاه دقیقه درب فر رو باز کنید و یک خلال دندان یا سیخ چوبی در کیک فرو کنید و خارج کنید. اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد و چیزی از خمیر کیک به سیخ نچسبید، به این معنی ست که کیک کاملا پخته است و آماده ست تا از فر خارج کنید.

بعد از پخت کامل، کیک رو از فر بیرون بیاورید از قالب خارج کنید و روی توری کیک بر گردانید تا کیک سرد گردد.

11- در این فاصله کرم کیک رو میتونید آماده کنید.

برای تهیه کرم کاپوچینو کره هم دمای محیط و نرم شده را داخل ظرفی بریزید.

و با همزن برقی آغاز کنید به هم زدن و مخلوط کردن کره تا کره کاملا لطیف و نرم گردد.

12- پودر قند رو به کره نرم شده اضافه کنید و مجدد هم بزنید و کره و پودر قند رو مخلوط کنید تا پودر قند به طور کامل با کره مخلوط گردد.

13- بعد از اضافه کردن پودر قند، خامه رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید و مخلوط کنید.

بهتره از خامه شیرین شده قنادی استفاده کنید که بافت و طعم بهتری به باترکریم می دهد.

14- در مرحله بعدی کاپوچینو رو اضافه کنید و بعد قهوه یا نسکافه را داخل کرم کره ای بریزید.

در سرانجام وانیل رو به کرم اضافه کنید.

15- با همزن کاملا مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست گردد و کرم لطیفی حاصل گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه انواع کیک

حالا وقت آماده سازی و فیلینگ یا فراستینگ کیک است. در این مرحله باید کیک رو دو لایه کنید.

16- برای این منظور با یک چاقوی تیز، کیک قهوه رو از وسط برش دهید و به دو لایه مساوی تقسیم کنید.

یک لایه کیک رو روی ظرف سرو قراربدید. و با قهوه روی کیک رو کاملا براش کنید و با فرچه مخصوص تمام سطح کیک رو به قهوه آغشته کنید تا تمام سطح کیک با قهوه کمی خیس و مرطوب گردد.

17- سپس نیمی از باتر کریم یا کرم کره ای آماده شده رو روی لایه اول کیک منتقل کنید.

بعد لایه دوم کیک رو روی کرم قرار دهید و مجدد روی لایه دوم کیک باترکریم بریزید.

18- کیک رو میتونید در یخچال قرار بدید و روی کیک رو با شکلات رنده شده تزئین کنید.

کیکی با بافتی عالی و طعم بی نظیر قهوه همراه با کرم خوشمزه کره ای!

نکات تهیه کیک قهوه:

  • برای تهیه این کیک میتونید از اسپرسو، قهوه فوری یا نسکافه استفاده کنید. هر چقدر قهوه غلیظ تری داشته باشید طعم قوی تری به کیک خواهد داد.
  • استفاده از یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو هم دراین کیک توصیه می گردد و طعم خوبی به آن می دهد.
  • از شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده در تهیه این کیک می توان استفاده کرد و در آخرین مرحله بعد از اضافه کردن مخلوط آرد و شیر، شکلات رو اضافه کنید.
  • این کیک با عطر و طعم شکلات قطعا بی نظیر خواهد شد.
  • اگر مایل به استفاده از گردو در تهیه این کیک هستید میتونید حدود نصف پیمانه یا کمتر گردو در کیک استفاده کنید. زمان ریختن گردو هم در آخرین مرحله تهیه مایه کیک است.
  • قالب هجده تا بیست و سه سانت برای این کیک مناسب است.
  • بخاطر متغیر بودن دمای فرهای مختلف، دقت کنید که زمان پخت ممکن است بین ده دقیقه کمتر یا بیشتر گردد. حتما چک کنید و از پخت کیک مطمئن شوید.
  • دمای پخت کیک 180 درجه سانتیگراد می باشد.
  • در این دستور تهیه کیک از روغن و کره استفاده شده که میتونید فقط از کره استفاده کنید که بافت بهتری به کیک می دهد اما از روغن به تنهایی بهتر است استفاده نکنید. این کیک یک کیک کره ای ست.
  • برای تهیه باترکریم یا کرم کره ای میتونید فقط از کره استفاده کنید و خامه رو حذف کنید.
  • از کره هم دمای محیط استفاده کنید. خامه هم بهتر است خامه قنادی ههم زده با بافتی سبک باشد.

    این کیک رو میتونید حتی برای مراسم و جشن ها تهیه کنید و اندازه کرم کره ای رو بیشتر در نظر بگیرید تا به راحتی کیک رو با کرم تزئین کنید.

  • دقت کنید که برای تهیه کرم کره ای احتیاج نیست کره خیلی نرم گردد و در محیط بماند تا به اصطلاح شل گردد. کمی که نرم گردد کافی است.
  • فقط کیک های کره ای رو بهتره نیم ساعت قبل از سرو از یخچال خارج کنید بخاطر وجود کره در یخچال کمی بافت سفت تری پیدا می نماید.
  • جایگزین شکر قهوه ای به همان نسبت شکر سفید استفاده کنید.
  • دراین کیک میتونید یک لایه کرم فقط روی کیک به عنوان فراستینگ استفاده کنید و یا کیک رو با این کرم خوشمزه فیلینگ کنید.
  • برای تهیه کرم کره ای یا باترکریم کاپوچینو بهتر است از پودر قهوه یا نسکافه استفاده کنید.
  • امیدواریم از آموزش این کیک لذیذ استفاده کنید و در منزل به سادگی این کیک خوشمزه را تهیه کنید.

امیدوارم از طرز تهیه کیک قهوه خوشتان آمده باشد. برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله ما سری بزنید.

منبع: اُکالا

به "طرز تهیه کیک قهوه با کرم کره ای کاپوچینو!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک قهوه با کرم کره ای کاپوچینو!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید