طرز تهیه آش آبادانی

به گزارش وبلاگ دیدگاه، آش آبادانی از حبوبات، سبزی و برنج تهیه می گردد و در صبح های زمستانی بسیار پر هوادار است.

طرز تهیه آش آبادانی

به گزارش، آش آبادانی یا آش خوزستانی جزو مغذی ترین و خوش طعم ترین آش های ایرانی محسوب می گردد. آش آبادانی را معمولا با گوشت یا بدون گوشت و تند درست می نمایند.

برای تهیه این آش می توانید از گوشت دنده و سرسینه گوسفندی و گوشت گردن بهره ببرید. این قسمت ها از گوشت مناسب است، چون که پس از پخت و کوبیدن، ریش ریش می گردد و به اصطلاح آش را کش دار می نماید.

نخود و لوبیا سفید از هر کدام نصف پیمانه

گوشت 250 گرم

پیاز 3 عدد

عدس 1 پیمانه

برنج 2 پیمانه

تره خرد شده 500 گرم

فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

برای پخت آش آبادانی، ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و تا صبح چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن ها از بین برود. سپس آن ها را با آب بپزید در حین پخت حبوبات یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت را اضافه کنید و کمی تفت بدهید تا رنگ آن تغییر کند و بعد مقدار زیادی آب جوش روی آن بریزید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد.

زمانی که گوشت نرم شد مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و بعد از نیم ساعت پختن گوشت ها را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و برنج خیس خورده را با سبزی داخل آب گوشت بریزید اگر آب گوشت کم بود آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با هم کمی بپزند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کنید و اجازه بدهید مواد با هم جا بیفتند، نمک و زردچوبه و فلفل آش اگر کم است به آن اضافه کنید.

گوشت ها را ریش ریش کنید و آن ها را بکوبید و به مواد آش اضافه کنید اگر آش نزدیک جا افتادن بود آن را دائم هم بزنید که ته نگیرد.

مقداری پیاز خلالی خرد کنید و آن ها را سرخ کنید. مقداری از پیاز داغ را داخل آش بریزید و مقداری را برای تزیین آش بهره ببرید.

آش خوزستانی یا آش آبادانی ظاهری شبیه آش شله قلمکار است و برای صبحانه استفاده می گردد.

این آش نیازی به ترشی و نعناع داغ ندارد، اما می توانید از کشک و نعنا داغ برای تزیین آن بهره ببرید.

برخی افراد مقداری گوشت چرخ نموده را تفت می دهند و سرخ می نمایند و آش را با آن تزیین می نمایند.

می توانید گوشت را در این آش حذف کنید و از قلم و آب آن یا از عصاره گوشت بهره ببرید.

سبزی آش آبادانی را کمی درشت تر از آش های معمولی بگیرید. در صورت تمایل می توانید مقدار کمی جعفری به سبزی آن (تره) اضافه کنید.

بهتر است از برنج نیم دانه ایرانی بهره ببرید.

از ویژگی های این غذا تندی آن است؛ و تندی آن را با سلیقه خود تنظیم کنید.

منبع: بیتوته

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "طرز تهیه آش آبادانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش آبادانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید