آشپزی

با شهر جهنم آشنا شوید!

بپو (Beppu) شهری است در استان اوئیتا (Oita) در کشور ژاپن. این شهر در جزیره کیوشو (Kyushu) یکی از چهار جزیره شکل دهنده ژاپن واقع شده است.

6 دی 1401

طرز تهیه لواشک هلو

لواشک از تنقلات مورد علاقه و پرطرفدار بسکمک از ماست و ما را به یاد دوران کودکی مان می اندازد. زمانی که والدین مان به ما سفارش می کردند بهتر است لواشک های باز از بیرون نخریم چون بهداشتی نیستند و اغلب مادربزرگها یا مادرانمان دست به کار می شدند و خودشان در...

5 دی 1401

15 طرز تهیه ماسک آرد برنج درمان جوش سرسیاه، سفت کردن پوست و &ampamphellip

ماسک آرد برنج برای سلامت پوست صورت و بدن خواص شگفت انگیزی دارد. در طب سنتی آسیایی، از به عنوان ماده ای برای روشن کردن پوست استفاده می شده است. علاوه بر این، از دیرباز، آرد برنج برای لایه برداری و تغذیه پوست به کار می رفته است. در این مقاله از در طرز تهیه...

16 آذر 1401

نحوه درست استفاده از ادویه در آشپزی ، 8 نکته مهم درباره ادویه ها که طعم و عطر غذا را به یاد ماندنی می نماید

چاشنی عطر و رنگ و طعم غذا را وارد سطحی بالاتر می نماید اما هر ادویه ای را هر وقت و در هر غذایی نباید استفاده کرد.

22 مهر 1401

طرز تهیه مربا گردو مقوی، سالم و خوشمزه با روشی ساده

طرز تهیه مربا گردو پیشنهاد امروز ما به شما است. اگر تا به حال داخل مربا هایی که تهیه نموده اید از گردو استفاده نموده باشید، حتما طعم گردو داخل مربا خاطرتان مانده است. یکی از ابتکارهایی که برای تهیه انواع مربا می توان خرج داد، همین استفاده از آجیل ها و خشکبارهایی...

15 شهریور 1401

طرز تهیه شنگ پلو (پلوی شنگ) ???? به 3 روش خوشمزه و مجلسی

شنگ پلو یک غذای خوشمزه بهاری و مخصوص منطقه ها کوهستانی ایران مثل لرستان و کرمانشاه است. ترکیب سبزی های معطر و پرخاصیت کوهی با برنج و درست کردن انواع غذای متنوع و خوشمزه به خصوص در منطقه ها کوهستانی از اصول آشپزی مردم این منطقه ها محسوب می شود. اما می دانید...

18 تیر 1401

سینه مرغ با سس بالزامیک و گوجه فرنگی، یک غذای رژیمی

رژیم غذایی حاوی گوشت مرغ یک روش غذایی ساده است که شامل خوردن مرغ برای هر وعده در طول روز است. با توجه به اینکه مرغ غذایی کم کالری است و بیشتر از پروتئین تشکیل شده است، این رژیم می تواند باعث کاهش وزن گردد. رعایت رژیم غذایی مرغ کاملا ساده است، زیرا فقط از...

28 خرداد 1401

رامن های آماده و نکاتی که پیش از آن نمی دانستید

در فرهنگ غذایی بسیاری از کشورهای دنیا، غذاها و عادات غذایی خاص و معینی وجود دارد که نه تنها مستلزم توجه بسیار هنگام طبخ بوده، بلکه در زمان سرو و مصرف آن ها نیز، نیازمند رعایت نکات و آدابی معین است. کشورهای آسیای شرقی ازجمله کره ی جنوبی، چین و ژاپن، ازجمله...

9 بهمن 1400

طرز تهیه کیک قهوه با کرم کره ای کاپوچینو!

قهوه یکی از نوشیدنی های بسیار محبوب درتمام جهانست که قدمت بسیار زیادی دارد. بعلاوه هواداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد و روزانه میزان زیادی از این نوشیدنی پر انرژی در هر خانه ای به مصرف می رسد. از قهوه علاوه بر آن که به عنوان یک نوشیدنی پر انرژی و لذت...

7 دی 1400

ردپای غذا بر فرهنگ هر سرزمین

غذا بیانگر هویت مردمانی است که آن را مصرف می نمایند و به نوعی می توان آن را پُلی برای ارتباط و انتقال تاریخ و فرهنگ مردمان هر منطقه به سایر افراد دانست.

8 آذر 1400

خواص شگفت انگیز ژلاتین

گفته می شود که ژلاتین برای تقویت مفاصل و ترمیم غضروف ها مفید است.بنابراین بهتر است از این دسر در جهت سلامتی خود نیز بهره ببرید.البته حرف و حدیث در خصوص ژلاتین زیاد است.قصد داریم در این مطلب در خصوص فواید ژلاتین صحبت کنیم.لطفاً با ما همراه باشید.

23 آبان 1400

خواص نخود برای سلامتی

مضرات احتمالی نخود و نحوه مصرف آن نخود عضوی از خانواده حبوبات است. امروزه مصرف نخود در جوامع غربی توسعه یافته، اما کشت و مصرف آن در بسیاری از کشورهای خاورمیانه قدمت چندهزارساله دارد. بافت و طعم منحصربه فرد نخود، آن را به گزینه ای عالی برای ترکیب شدن...

11 آبان 1400

به دلمه کلم نه نگویید!

تقریبا از هر 5 خبر تغذیه ای، یک خبر مربوط به مصرف هر چه بیشتر سبزی ها و اهمیت داشتن این عادت غذایی است. از گوشه و کنار هم می شنویم که خوردن این گروه غذایی به هر طریقی (چه خام، چه پخته) می تواند به بهبود شرایط تغذیه و سلامت مان کمک کند. از آنجا که دلمه از...

29 شهریور 1400

فواید غیر منتظره برگ موز

به نقل از السومریه نیوز، مطالعات علمی زیادی وجود ندارد که بعضی از این مزایا را تأیید کند، اما بیشتر مزایا و موارد استفاده آن از درمان بعضی بیماری ها گرفته تا استفاده از آن ها در آشپزی یا به اسم خوراک دام بر اساس تجربیات شخصی و عادات موروثی است.

21 شهریور 1400

خامه سویا، سرشار از پروتئین و جایگزینی مناسب برای لبنیات در آشپزی ژاپن

ژاپن یکی از فراوری نمایندگان و مصرف نمایندگان اصلی سویا در دنیا است. آشپزهای این کشور به خوبی می دانند که چگونه از فرآورده های سویا غذاهای خوش طعم تهیه نمایند. آنها محصولات سویا را در غذاهای شور و شیرین استفاده می نمایند.

11 مرداد 1400

طبع خرمالو چیست؟ مصرف آن برای چه افرادی مضر است؟

طبع خرمالو گرم و تر است و مناسب فصل پاییز است. هر فصلی دارای طبع مخصوص به خود است و طبع فصل پاییز سرد و خشک است. در طب سنتی میوه های هر فصل متناسب با طبع همان فصل است.

19 تیر 1400

طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه

طرز پخت ماهی قزل آلا یا بهترین طرز تهیه ماهی قزل آلا، به تکنیک طرز سرخ کردن ماهی قزل الا برمی شود. برای مثال در طرز تهیه ماهی قزل آلا در ماهیتابه مزه دار کردن و برشته کردن ماهی مهم است.

17 تیر 1400

طرز تهیه کافه گلاسه در خانه

تهیه کافه گلاسه در خانه با استفاده از حداقل مواد ممکن امکان پذیر است و می توان در سریع ترین زمان، یک نوشیدنی خنک و دلچسب برای فصل گرما تهیه کرد. در این مطلب شما را با آموزش تصویری و مرحله به مرحله طرز تهیه کافه گلاسه آشنا خواهیم کرد. با ما همراه...

6 اسفند 1399

فواید و مضرات بخور با صمغ کندر

بخور خانه با صمغ کندر بعضی مزایا و مضرات برای سلامت بدن در پی دارد.

20 دی 1399

طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع

توپک ژامبون با چدار یک فینگرفود مناسب دورهمی های خانوادگی است.

19 آبان 1399
تعداد: (26)