طرز تهیه توپک ژامبون با چدار فینگرفودی متنوع
به گزارش وبلاگ دیدگاه، توپک ژامبون با چدار یک فینگرفود مناسب دورهمی های خانوادگی است.
مواد لازم
ژامبون: 3 ورق
سیب زمینی: 2 عدد متوسط
پیازچه: 4 عدد
نمک، فلفل، آویشن: مقداری
پنیر چدار و پیتزا: برای پر کردن داخل توپک
پودر سوخاری: 200 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
طرز تهیه
سیب زمینی را آب پز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.
ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویه جات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم دریافت گردد.
مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیب زمینی را گرد کنید.
توپک های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.
زمانی که همه توپک ها آماده شدند، آن ها را در روغن شناور با شعله متوسط برای 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و پس از طلایی شدن پودر سوخاری رویشان، از روغن خارج کنید.
این غذا را به صورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید.
منبع: گردشبان